JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

Den 8:e oktober är det dags för årskonferensen PiiA Summit i Västerås. Ambitionen är att fungera som mötesplats för företag och forskningsparter som vill medverka inom det strategiska innovationsprogrammet Processindustriell IT och automation (PiiA).

Än är inte agendan spikad, men under konferensen kommer arrangörerna att lyfta fram projekt utförda inom PiiA. Räkna med att projekt med ingredienser som AI, VR, AR och IoT kommer att finnas med när konferensen närmar sig.

Tanken med dagen är även att diskutera gemensamma utmaningar och tänkbara lösningar kopplade till digitalisering och automation av svensk processindustrin.

PiiA Summit är kostnadsfri och arrangeras av PiiAs programkontor hos Rise i samverkan med Automation Region. Platsen är Aros Congress Center i Västerås, och dörrarna öppnas kl 08.30 den 8:e oktober.

På kvällen arrangeras en middag på Konserthusterassen för deltagare från PiiA Summit, men även Automation Summit som arrangeras den 9:e oktober vid Aros Congress Center i Västerås.

Här kan du boka en plats på PiiA Summit (länk).

MER LÄSNING:
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev

SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)