JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

Elektrifiering av fordon, uppkopplade fabriker och disruptiva material är tre trender på underleverantörsmässan Elmia Subcontractor i Jönköping den 12:e till 15:e november.

– Det har nog inte undgått någon att utvecklingstakten inom tillverkningsindustrin aldrig har gått snabbare än nu, säger mässansvariga Gabriella Banehag i ett pressmeddelande.

Hon lyfter fordonsindustrin som ett exempel.

– De står mitt i omställningen till en helt ny energikälla, vilket påverkar hela leverantörsledet. Denna förändring, med nya leverantörer, nya komponenter och uppkopplade tillverkningskedjor blir väldigt tydlig på årets mässa. Både i utställningen och i vårt scenprogram.

För att ge en bild av vad som är på gång inom olika områden och inspirera till utveckling arrangeras olika arenor i mässhallarna.

På Subcontractor Innodex visas material- och konstruktionsinnovationer från hela världen, i år med fokus på disruptiva material. Detta kompletteras med föreläsningar och diskussioner på arenans egen scen.

IoT Arena visar skarpa case med smarta uppkopplade lösningar från industrin. Flera av företagen bakom projekten finns på plats för att prata på arenans scen, och de involverade leverantörerna ställer ut i kringliggande montrar.

Mässans nyhetsstudio Subcontractor Direct har ett digert scenprogram under alla dagar, med diskussioner och debatter kring industrins hetaste ämnen. Volkswagen, Scania, Husqvarna, Volvo och Veoneer är några av bolagen på plats.

Pop-Up Expo är en miniutställning med nya, smarta leverantörer som även deltar i matchmakingen Subcontractor Connect.

Mer information finns på mässans hemsida (länk).

MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)