JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Näringsministern inviger SEE

Det blir Ibrahim Baylan som invigningstalar på branschmässan SEE den 5 maj i Kista.

– Att näringsministern inviger visar betydelsen av en stark mötesplats för svensk elektronikindustri som ger styrka åt hela den svenska industrin, säger mässans projektledare Björn Lindforss i ett pressmeddelande.

Det är ett drygt år sedan Bra Mässor tog över stafettpinnen som arrangör av SEE. Uppdraget är att vända den nedåtgående besökartrenden.

– Vi måste göra en massa olika saker för att utveckla mässan, vi kan inte bara köra på i gamla hjulspår, vi kommer att skruva på olika grejor samtidigt, sa Björn Lindforss till Elektroniktidningen i höstas.

Ett exempel är konferensen där ambitionsnivån skruvats upp. En av inledningstalarna blir Richard Elberger, Global Partner Solutions Architect - IoT, Amazon Web Services. Han arbetar med hårdvarupartners runt om i världen för att göra det möjligt för Amazons kunder att bygga innovativa IoT-lösningar på företagets molnplattform.

En annan sak som är spikad är att mässkalaset blir första kvällen, den 5 maj. Coverbandet Haaks ska underhålla.

– Många planerar sina aktiviteter på mässan tidigt. Därför går vi ut med det redan nu, så att man håller den kvällen fri.

SEE går av stapeln 5-7 maj nästa år i Kista (länk).

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus