JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

Mindre företag i Stockholm som är redo att skala upp för att bidra till en mer hållbar region – det kan handla om att utveckla den smarta staden eller hållbar produktion – sökes omgående av Södertälje Science Park och Urban ICT Arena i Kista. Inom programmet Elevate 2030 kan ni få hjälp.

Elevate 2030 vänder sig till så kallade scale-up-bolag i Stockholm. Det är ett samarbete mellan Urban ICT Arena i Kista och Södertälje Science Park och består av två delar: ett program för hållbar produktion och för hållbara städer.

Med programmet vänder sig arrangörerna till små och medelstora företag i Stockholmsregionen med digitala tjänster och/eller produkter som bidrar till att utveckla den smarta staden eller hållbar produktion. Tanken med Elevate 2030 är att ge företagen tillfälle att få utbyta erfarenheter med andra i samma situation, hitta nya allianser och möta etablerade aktörer – inom näringsliv, offentlig sektor och akademi.

Programmet – som är EU-finansierat – är kostnadsfritt för deltagande företag. Det genomförs i höst och möten sker digitalt med möjlighet till fysiska möten beroende av hur situationen utvecklas.

I skrivande stund finns 10 platser.

Här kan du läsa mer om Elevate 2030 (länk).
 

 

MER LÄSNING:
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev

SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

 

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)