JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Premiär för första laddbutiken

Världens första butik för laddstationer invigs utanför Stockholm i övermorgon. Det hävdar laddoperatören Eways som med sitt butikskoncept vill visa alla intresserade hur enkelt det är att köra och ladda en elbil.

– Många av våra kunder har stor kunskap och äger kanske redan en elbil. Nu vill vi nå alla de nyfikna människor som ännu inte tagit steget, säger Niclas Sahlgren, vd på Eways, i ett pressmeddelande, och adderar:

– Vi vill visa att det är enkelt att köra och ladda elbilen – även för alla som till exempel bor i bostadsrätt eller samfällighet. Samtidigt vill vi lära oss mer om våra kunders behov, så att vi kan bli ännu bättre på att hjälpa till med laddning av elbilar.

Nu på fredag – den 22 januari – öppnar Eways sin allra första fysiska laddbutik. Det sker i Täby Centrum, norr om Stockholm, och påstås vara världens första satsning i sitt slag.

Butiken blir både affär och showroom. Här kommer laddstationer från en rad olika tillverkare att visas upp, tillsammans med kompletta lösningar för såväl privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

– Experter och rådgivare från Eways kommer att finnas på plats för att visa det senaste inom elbilsladdning – och besökarna kan boka in personliga möten för att planera och beställa laddutrustning till hemmet och till arbetsplatsen.

Eways är en oberoende laddoperatör med över 4 000 smarta laddpunkter runt om i Sverige. Under förra året lanserade företaget bland annat möjligheten att betala med Swish i många av sina publika laddstationer.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)