JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Fyra regionala kurser i Elektronikhandboken

Bli bättre på att utveckla och tillverka elektronik samtidigt som du nätverkar med lokala elektronikföretag. Svensk Elektronik genomför tillsamman med innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem fyra halvdagar om Smartare Elektronikhandboken 2.0 under vintern och våren.

Handboken ska hjälpa allt från utvecklare och inköpare till producerande företag att prata samma språk. Därmed kan man undvika missförstånd och höja kvaliteten på slutprodukterna. Version två av handboken som tagits fram inom Smartare Elektroniksystem släpptes senhösten 2019.

Den fick bland annat en ny disposition som följer en produkts resa från utvecklingslabbet till fabriken. Man behöver dock inte läsa boken från pärm till pärm, det går bra att välja enstaka kapitel.

För alla som vill ha hjälp med att sätta sig in i handboken arrangeras nu fyra halvdagar – 13:00 till 16:30. Även om de är webbsända är tanken att deltagarna i första hand ska komma från ett visst geografiskt område, för att enklare kunna lära känna varandra och fortsätta nätverka efteråt. Det blir Småland den 21 januari, Dalarna-Gävleborg den 18 februari, Mälardalen den 25 mars och Norrbotten den 22 april.

Halvdagen är kostnadsfri för medlemmar i Svensk Elektronik, övriga betalar 1 900 kronor. Mer information och anmälan finns här (länk).

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)