JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Elfa åter med bokfokus

Vem minns inte den stora tjocka Elfakatalogen som ofta fick fungera som konstruktörens uppslagsverk, innan internet fanns till hands. Nu har Elfa Distrelec släppt en ny bok om teknik – rent digital och med en första del som fokuserar på energihantering.

Den första upplagan i Elfas eBook-serie om teknik och lösningar har just släppts. I den koncentrerar sig företaget på energihanteringssystem också kallade Power Management Systems, eller kort PMS-system.

Här tas några branschlösningar upp som exempel, för att visa hur man kan hantera utmanande aspekterna av energihanteringssystem. Både storskaliga kraftsystem och lösningar för IoT- och embedded-sektorn har fått plats i skriften på drygt 60 blädderbara sidor.

Framåt ska även ytterligare delar publiceras. Bland annat nämner företaget att det kommer att titta på lösningar inom designinfrastrukturen för elfordon (Electric Vehicle, EV) och på förnybar energi som vind-, sol- och vattenkraft ur ett data/artificiell intelligensperspektiv för att öka tillförlitligheten och korta reparationstider.

Här når du den första upplagan (länk).

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)