JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Onrox byter VD

Stefan Borgström lämnar sin post som vd på Malmöbaserade kontraktstillverkaren Onrox. Han ersätts av Ulf Jönsson.
– Det känns väldigt spännande och stimulerande att ta över stafettpinnen från Stefan och att leda Onrox in i framtiden. Onrox är ett mycket kompetent bolag med många expansiva kunder. Stefan har byggt upp ett mycket starkt varumärke i Onrox och jag är stolt över att få föra det vidare säger Ulf Jönsson, i ett pressmeddelande.

Han kommer närmast från Breas Medical som han var med och grundade 1991. I oktober 2008 köptes företaget av GE Healthcare och Ulf Jönsson har fungerat som affärsområdesansvarig för produktområdet Homecare.

Stefan Borgström, som är en av grundarna, lämnar inte Onrox helt. Han kommer framgent att finnas tillgänglig i en konsultroll.

Onrox ingår i det börsnoterade konglomeratet Midway Holdings elektronikgrupp sedan år 2005. I mars i år förvärvade Midway även kontraktstillverkaren Eribel i Borås.

Onrox omsatte 104 miljoner kronor i fjol och gjorde en vinst efter skatt på 2,9 miljoner kronor. Eribel är något större med en omsättning på 110 miljoner kronor.

Från och med 31 oktober får Onrox AB en ny VD. Stefan Borgström, en av grundarna och VD sedan 1984, har beslutat sig för att lämna rollen som VD och Ulf Jönsson tillträder.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)