JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Elektroniktidningen bjuder på inträdet

Elektroniktidningen bjuder på inträdet

Digitalisering är huvudtemat för den jättelika IT-mässan CeBit i Hannover den 14-18 mars. I samarbete med organisatören Deutsche Messe kan Elektroniktidningen erbjuda dig som läsare gratis inträde.

IT är oerhört brett och CeBit har snävat in området till digitalisering eller ”d!conomy: join – create – succeed” som årets slogan lyder.

Lite mer konkret handlar det om att arrangörerna ser digitalisering som en kontinuerlig process, snarare än om ett slutmål. Under digitalisering ryms områden som big data, molnapplikationer, mobila lösningar, Social Business, IT-säkerhet och Internet of Things.

– Aktuella studier visar att i synnerhet små och medelstora företag fortfarande är tveksamma till att ta till sig digitaliseringstrenden, säger Oliver Frese som är ansvarig för mässan i ett pressmeddelande.

En ny studie av konsultföretaget Roland Berger visar att bara vartannat företag har undersökt vilken effekt digitaliseringen kan få för deras egna affärsmodeller och att nästan två tredjedelar av företagen inte anser sig vara digitalt avancerade.

I fjol tog sig 221 000 personer från 70 länder till Hannover under de fem dagar som CeBit pågick. Antalet utställare var 3 300 stycken.

En biljetten för hela veckan kostar 55 euro, men Elektroniktidningen kan i samarbete med arrangören Deutsche Messe erbjuda dig som läsare gratis inträde. Du beställer biljetten här: (länk)

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)