JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Svensk javaprocessor till Tjeckien
Det tjeckiska företaget Conet tänker använda javaprocessorn The Cjip från svenska Imsys. Det här är inte första gången The Cjip får prova vingarna, men det är första gången det finns något att berätta om.
- När kundernas produkter inte är färdiga ännu är de oftast sekretessbelagda, så vi får sällan berätta om projekt och försäljning av utvärderingssystem, säger Paul Karlsson, vd på Imsys.

Conet säljer elektronikkort för bilindustrin. Imsys processor ska användas i en tillämpning för streckkodsutskrifter. En utskriftsfil ska överföras över ett nätverk och konverteras till utskriftsformatet Zebra som används för streckkodsutskrifter, för att sedan sändas vidare till rätt skrivare.

- De har köpt utvecklingssystem och kort av oss, och är i färd med att ta fram prototyper som de ska sälja, säger Paul Karlsson.

Anledningen till att Conet valde kretsen The Cjip till sin tillämpning var för att deras tillämpning måste kunna kommunicera via olika gränssnitt som Ethernet, parallellportar och serieportar. The Cjip klarar av kommunikation över TCP/IP, HTTP, Ethernet och Bluetooth.

Conet vänder sig främst till den tjeckiska, slovakiska och tyska marknaden.


Torun Bager
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)