JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
Linköpingföretaget Sectra har skrivit ett treårigt ramavtal med det holländska Försvarsdepartementet. Det svenska företaget ska leverera system för säker kommunikation till ett värde av drygt 5 miljoner kronor.
Avtalet innebär att Sectra ska leverera sin mobila kryptoenhet TigerXS, som används för att skydda tal- och datakommunikation mot avlyssning.

Redan förra året beställde holländska myndigheter en nationell anpassning av Tiger SX. Den affären omfattade även ett femårigt avtal för leverans av produkter. 

-         Att vi nu har ett separat ramavtal med Försvarsdepartementet i Holland på plats visar på ett stort förtroende för vårt företag. Det underlättar förfarandet vid framtida beställningar, säger Tommy Waszkiewicz, vd för Sectra Communications.

Resultatet är att systemet framöver ska användas av den holländska flottan, armén, flygvapnet samt den centrala försvarsledningen.

Sectras Tiger XS ingår i en familj av produkter och system för avlyssningsskydd av tal- och datakommunikation som är utvecklade i samarbete med svenska, norska och holländska försvars- och myndighetskunder.
MER LÄSNING:
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)