JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
Fler egna byggblock för både hårdvara och mjukvara. Det är receptet från konsultföretaget Prevas nya vd Mats Lundeberg för att få upp marginalerna till 10 procent.
- Vi är en väldigt långsiktig spelare med en stark basplatta och en stor spridning på våra kunder, som ska bli ännu mera av ett utvecklingshus, säger Mats Lundberg till Vestmanlands Läns Tidning.

Planen är därför att arbeta mer med egenutvecklade block för hård- och mjukvara. Förändringen ska ge kunderna mer valuta för pengarna samtidigt som Prevas får en jämnare beläggning bättre marginaler.
Mats Lundbergs företrädare på vd-stolen har köpt tio företag under det senaste året och en uppgift är nu att smälta ihop all delar till en fungerande helhet.

- Sättet är att inte gå för fort fram. Vi har jobbat mycket med våra värderingar.Vi behöver skruva och trimma litet, men har redan ett sunt och väl fungerande företag, säger han till VLT

Prevas har cirka 550 anställda i Sverige, Danmark och Norge varav 110 finns på huvudkontoret i Västerås. Omsättningen i fjol landade på 500 miljoner kronor.

MER LÄSNING:
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev

SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)