JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Tre expertartiklar om fordonselektronik
I senaste utgåvan av Elektroniktidningen skriver tre experter från industrin om olika aspekter av fordonselektronik - modellbaserade konstruktion, processorer för multimedia och konsten att få lika bra ljud i bilen som hemma.
Modellbaserad utveckling av inbyggda system för fordonsbruk - det är temat för en artikel av Jim Tung på The Mathworks. Artikeln går igenom fördelarna med denna metodik och ger en översikt över hur det går till i praktiken.

I en Audi A5 kan det finnas fyra Blackfinprocessorer som tar hand om multimedieanläggningen. Vad de behövs till, och hur moderna multimedieinstallationer i bilar byggs upp, beskriver Alexander Schäder från Analog Devices i en artikel .

Hur får man lika bra ljud i bilen som hemma i vardagsrummet? Det är ämnet för en artikel av John Crawford på Wolfson Microelectronics. Direktblandade integrerade kretsar och kompakta konstruktioner är två ingredienser i hans recept.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)