JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
I slutet av januari är det dags för Jan Linders Ingenjörsfirma att inviga sitt EMC-labb i Göteborg i dagarna två. Under dag ett visas mätplatsen upp, medan dag två bjuder på EMC-kurs.
Den 22 och 23 januari slås dörrarna upp till Göteborgs nya EMC-mätplats, ägd av Jan Linders.

- Ja, nu är allt på plats. Mätverksamheten drog egentligen i gång på allvar i februari förra året, men det är först nu som allt runtomkring är riktigt prydligt, säger Jan Linders.

Det var under 2006 som Jan Linders köpte mätplatsen som Svenska EMC Lab lade ner i Karlskrona (länk). Sedan dess har ett nytt mätlabb vuxit fram i Lindholmens Science Park i Göteborg. Och nu är det alltså dags för invigning.

Under den första invigningsdagen blir det öppet hus med rundvandring, där mätplatsen visas upp, lunch och föredrag av EMC-experten Tim Williams, som talar om ”EMC – Why we do it”.

– Britten Tim Williams har lång erfarenhet av EMC. Han driver ett EMC-företag i England och skriver böcker om EMC. Dessutom anlitas han exempelvis av Swedac för teknisk bedömning, bland annat för ackreditering av EMC-mätplatser, säger Jan Linders.

Dag två anordnas en kurs som Tim Williams håller i och som handlar om konstruktion för god EMC-kvalitet.

– Kursen vänder sig till ingenjörer i alla produktsektorer som behöver möta EMC-krav, både konstruktörer och de som leder konstruktion, säger Jan Linders.

Kostnaden för kursen är 750 kr, då ingår även lunch och fika. Den som vill vara med på invigningen, kursen eller både ock kan anmäla sig via hemsidan www.janlinders.com
MER LÄSNING:
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)