JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Cadence nobbar Dac och Date
EDA-branschens största företag, Cadence, tänker avstå från att ställa ut på branschens stora mässor Dac och Date. Företaget anser helt enkelt att det inte är värt pengarna, och tänker därför bara delta med föredrag och i tekniska paneler.
Cadence tänker inte ställa ut på vare sig Date som går i München nästa vecka 10-14 mars, eller Dac i Anaheim 8-13 juni, de två stora mässorna i EDA-branschen. I stället tänker företaget satsa på sitt eget evenemang, kallat CDNLive.

- Efter att ha utvärderat vår investering och värdet för våra kunder har gjort en ändring i vår strategi för Dac, säger Craig Johnson, ansvarig för Cadence marknadsföringsstrategier, i ett pressmeddelande.

Beslutet innebär att företaget enbart tänker delta med tekniska föredrag och som medverkande i tekniska paneldiskussioner. Huruvida man tänker arrangera några kundevenemang eller andra möten i anslutning till mässorna, exempelvis på närbelägna hotell, framgår inte.

Däremot säger företaget att den egna konferensen CDNLive ska bli den primära mötesplatsen med kunder och presumtiva användare framöver. I fjol anordnades den konferensen på sju ställen, med totalt 4 500 medverkande kunder.

Hur Cadence, som är EDA-branschens största företag, med detta beslut påverkar mässorna och övriga branschen återstår att se. Både Dac och Date arrangeras av EDA-bolagens samarbetsorganisation EDA Consortium, där Cadence har en styrelsepost. Någon kommentar från EDA Consortium har ännu inte kommit.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus