JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Ericssons kraftmodul prisas – igen
Förra sommaren lanserade Ericsson Power Modules industrins första DC/DC-omvandlare med digital återkoppling. Nu prisas den nya omvandlaren för sin innovationshöjd av det välrenommerade magasinet EDN. Det är fjärde utmärkelsen för BMR453.
Priserna formligen haglar över Ericssons kraftomvandlare med digital återkoppling.

Sedan omvandlaren lanserades har den prisats av tidningarna Electronic Products US, Electronic Products Asia och Electronic Products China magazine. Och nu är det alltså dags för magasinet EDN att höja den svenska produkten till skyarna.

Ericssons kraftomvandlare BMR453 har utsetts till ”Årets innovation” i kategorin kraftförsörjning av EDN.

– Vi är verkligen glada att få ta emot denna fjärde utmärkelse för vår digitalt styrda omvandlare, som är en fantastisk produkt, säger Patrick Le Fevre, marknadschef på Ericsson Power Modules.

När EDN korar en vinnare är det en kombination av läsarnas röster, åsikterna från en speciell rådgivande grupp med djupare ämneskunskap samt den egna redaktionens röster som avgör.

BMR453 är Ericssons första isolerade DC/DC-omvandlare i standardformat (se länk). Den har en typisk verkningsgrad på 96 procent och ger 33 procent mer effekt än andra moduler i samma storlek, hävdar Ericsson.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)