JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Farnell får förtur på kondensatorer
Komponentdistributören Farnell har tecknat ett avtal med kondensatortillverkarna AVX och Rubycon som ger företaget exklusivitet på vissa nya produktfamiljer.
Avtalet med Rubycon gör Farnell till exklusiv lanseringspartner i Europa för de nya PMLCAP-familjerna av chipkondensatorer med polymerfilm. De används i tillämpningar som likspänningsomvandlare, ljudkretsar, spänningsregulatorer och bypassfunktioner.

I avtalet med AVX får Farnell 12 månaders försprång på fem av de senaste kondensatorfamiljerna som omfattar fler än 270 nya produkter.

– AVX släpper inte produkterna via någon annan större katalogdistributör (multi-channel) i Europa men volymdistributörer som Arrow, TTI med flera har tillgång till produkterna, säger Nina Jaynes som är europeisk marknadschef på Farnell till Elektroniktidningen.

Avtalet omfattar kondensatorer i Skycap-familjen för hålmontering, keramikkondensatorerna RH för hålmontering, chiptantalkondensatorerna TRJ, de ytmonterbara tantalkondensatorerna med multianod NPV Corecap och säkringstantalkondensatorerna TAW.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)