JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
Skånska AAAAA Nordic kan glädjas åt två fina utmärkelser under den senaste veckan. Dels har företaget utsetts till Gasell av Dagens Industri, dels till Superföretag av Veckans Affärer.
Komponentdistributören 5A har vind i seglen, trots tuffa tider i branschen. På bara en vecka har företaget för första gången utsetts till Gasell (snabbväxande företag) och för tredje året i rad utsetts till Superföretag.

– Det är roligt och hedrande att få utmärkelserna. Att vi inte tidigare blivit Gasell beror på att vi varit nio anställda och det krävs tio i företaget, säger Bo Nilsson, vd på 5A Nordic.

För att koras till Superföretag måste bolaget sticka ut i sin bransch och slå sina konkurrenter på alla viktiga punkter. De ska växa snabbare, vara lönsammare, ha starkare balansräkning och så vidare, anger Veckans Affärer. I år har rekordmånga svenska företag – hela 434 – fått utmärkelsen.

Hur många som blir Gasell är ännu inte officiellt, då själva ceremonin äger rum först om två veckor. Ett Gasellföretag måste ha minst tio anställda samt bland annat omsätta mer än 10 miljoner och minst ha fördubblat omsättning under de senaste tre åren.
MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)