JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
Linköpingsföretaget SP Devices har knutit till sig Avnet som distributör av företagets datainsamlingskort i Nordamerika. Därmed har det svenska företaget utökat sitt distributionsnät från att tidigare täcka Europa och Japan till att nu även gälla USA.
Nu är det klart att Avnet representerar svenska SP Devices produkter i Nordamerika genom sin webbaserade distributionskanal, Avnet Express. Sedan tidigare distribuerar Acquitek företagets produkter i Europa, medan distributören Mish hanterar verksamheten i Japan.

– Genom att vi har en distributör i USA, en i Europa och en i Japan så täcker vi in de flesta tidszoner, säger Jonas Nilsson, vd på SP Devices.

Samtidigt tillägger han att det inte finns något som hindrar en kund från Europa att beställa från Avnet i USA och vice versa.

– Det är upp till kunderna att välja den distributör som de tycker bäst om och som kan ge det bästa helhetserbjudandet, säger Jonas Nilsson.

SP Devices har i samarbete med olika halvledartillverkare utvecklat datainsamlingskort som alla är baserade på företagets egenutvecklade interleavingteknik (se länk).

I år har Linköpingsföretaget lanserat ett datainsamlingskort i samarbete med Texas Instruments som klarar 12 bitars upplösning vid 1,1 miljarder samplingar per sekund samt två datainsamlingskort utvecklade i samarbete med National Semiconductor där det ena klarar 16 bitar och 260 miljoner samlingar per sekund och det andra 8 bitar vid en sampeltakt på över 6 miljarder samplingar per sekund. Alla tre kort har världsledande prestanda.
MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)