JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
torsdag 2 december 2021 VECKA 48
När den fjärde upplagan av Elektronikexpo i Västerås äger rum den 7 maj tror arrangörerna på rekordmånga besökare och utställare.
Elektronikexpo hör till Sveriges mindre mässor - ambitionen är att skapa en mötesplats för branschfolk inom elektronik och inbyggda system i Västerås med omnejd. Detta eftermiddagsevenemang går av stapeln fredagen den 7 maj, då det arrangeras för fjärde året i rad.

Evenemanget består av en kombination av föredrag och miniutställning. Hittills har 11 utställare anmält sig, två fler än i fjol. Arrangörerna har förnyat sin nätsajt, www.elektronikexpo.se, dit man också flyttat företagspresentationerna och på så sätt frigjort tid till fler föredrag.

– Vårt mål för 2010 var att utöka med minst ett utställarföretag och höja kvaliteten på föredragen, och det tycker jag vi helt klart lyckats med, säger evenemangets ansvarige Fredrik Modigh.

Bland höjdpunkterna märks ett föredrag av Stephen von Rump från Giraff Technologies, som flyttat hela sin verksamhet från USA till Västerås. Bland övriga utställare märks Analogik Teknik, Aros Circle, Delta, Elektronik Mekanik, Motion Control, Realtest och Avalon Enterprise. Platsen är Rocklunda Sport & Event.

Elektroniktidningen skrev om Elektronikexpo 2009 (länk) och 2008 (länk).
MER LÄSNING: