JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Free2move önskar radiorävs list
Kommunikationsföretaget Free2Move Holding i Halmstad vill ha in Mats Lindoff – tidigare teknisk direktör på Sony Ericsson – som ny styrelseledamot.
– Har man medverkat i Bluetoothutvecklingen från 1995 är det spännande att få bidra till Free2moves satsning på nya produkter inom detta område, säger Mats Lindoff i ett pressmeddelande.

Mats Lindoff har många strängar på sin lyra. En gång i tiden var han en av Ericssons främsta mobiltelefonutvecklare, men mest känd blev han nog ändå under sin tid som CTO på Sony Ericsson. Numera är han konsult och grundare av EMA Technology, som investerar i mobila tjänster och servicebolag, samt styrelsemedlem i Enea, Scalado and ResQu.

Nu hoppas även Free2move Holding att få med honom i sin styrelse.

– När vi nu satsar hårt på sportkommunikation som är ett nytt fält ser vi Mats kompetens och nätverk som en fantastisk tillgång, säger Per-Arne Viberg, vd på Free2move Holding i ett pressmeddelande.

Företaget har två dotterbolag, där Free2move har produkter för trådlös audiokommunikation medan Free2move Asia levererar aktiva och passiva rfid-system.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)