JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
Vad krävs för att Ericsson ska kunna ta fram kommande generationers mjukvarusystem? Den frågan ska diskuteras den 24 november på Ericsson Software Research Day, dit företaget bjuder in mjukvaruutvecklare från industri och akademi.
Ericsson känner ett behov av att optimera en rad faktorer i sin storskaliga mjukvaruutveckling, från koncept till produkt och vidare ut i underhållet. Ambitionen med Ericsson Software Research Day är därför, enligt företaget, att låta anställda på Ericsson och i företagets nätverk få ett utifrånperspektiv på frågorna, och samtidigt få en inblick i pågående forskning kring mjukvaruteknik, verktyg och metoder för ökad produktivitet samt hur produktkvaliteten styrs och påverkas genom mjukvaruflödet. Samtidigt ska även Ericssons egna mjukvaruforskning presenteras.

Evenemanget är dock inte öppet för alla. Hugade talare från industri och akademi ombeds kontakta Anders Caspàr (anders.caspar at ericsson.com) på Ericsson Software Research med ett förslag på innehåll (abstract) senast 30 september. Bland förslagen väljer företaget sedan ut ett antal presentationer. Anders Caspàr är också den som ska kontaktas av icke-Ericssonpersoner som vill delta på själva dagen, då är dock sista datum 30 oktober.

 
MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)