JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Fortsatt ljust för Recab
Inbyggnadsdistributören Recab växer i gaselltempo. Det säger vd Mats Poulsen när företaget redovisar sitt årsbokslut och samtidigt blickar framåt.
När Recab lagt sista handen vid sitt årsbokslut för 2010/2011 är det en omsättning på 70,23 miljoner kronor som står fast. Det är mer än 50 procent bättre än vad företaget redovisade i sitt föregående årsbokslut. Samtidigt nådde resultatet efter finansiella poster 3,43 miljoner kronor, medan rörelseresultatet hamnade på 5,08 miljoner.  

– Vi är alla på Recab fantastiskt stolta att kunna fortsätta tillväxten som vi nu har lyckats med över de senaste åren. På bara 2–3 år har vi tiodubblat företagets omsättning samt lyckats med stora strukturförändringar och kundfokus som har burit frukt i form av en bra lönsamhet, uppger Mads Poulsen i ett pressmeddelande.

Under den senaste perioden har företaget bland annat investerat i kvalitetsstyrning och miljöprocesser, vilket lett till ISO9001-certifiering. Utmärkelser som ”Best Value Adding Partner in the world” från Kontron samt pris för ”Outstanding Sales Achievement” från Acromag inger också självförtroende samt ger en fingervisning om att företaget jobbar i rätt riktning.

– Vi kan redan nu avslöja att första kvartalet i det nya räkenskapsåret visar en fortsatt lönsam tillväxt i gaselltempo, säger Mads Poulsen.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)