JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. RS släpper katalog som interagerar med webben

RS släpper katalog som interagerar med webben

Katalogdistributören RS Components släpper en katalog som för första gången täcker hela Europa, Mellanöstern och Afrika. Katalogen ges ut på sex språk och innehåller företagets 80 000 mest sålda produkter.
– I en värld där våra kunder har allt större möjligheter att välja hur de vill göra affärer med oss utgör RS nya EMEA-katalog en hörnsten i vår flerkanaliga marknadsstrategi, säger Keith Reville, marknadsansvarig på Electrocomponents som äger RS Components, i ett pressmeddelande  

Den nya katalogen har fått en design som både syftar till att göra det lättare att hitta bland företagets 80 000 mest populär produkter och som öppnar ett fönster mot det fullständiga utbudet bestående av 550 000 produkter som finns på RS:s webb.

I katalogen finns bland annat symboler som indikerar om en viss produkt har ett pris som troligtvis fluktuerar. Då är det bra att gå in på webben för att se aktuellt pris och lagerstatus.  

–  Vi har gjort katalogen mer användbar genom att göra den mer lättanvänd för våra kunder, och vi presenterar vårt sortiment på ett sätt som hänger bättre samman med våra e-handelsplatser, säger Keith Reville.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)