JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Transmode certifierat för Carrier Ethernet 2.0
Telekombolaget Transmode är bland de första leverantörerna att certifieras av Metro Ethernet Forum (MEF) för den nya standarden Carrier Ethernet 2.0.
-Jag är särskilt nöjd med att vi klarat certifieringsproven med vår kommersiellt tillgängliga programvara i produkterna och att vi klarade proven utan några som helst problem. Det betyder att många av våra kunder redan kör CE 2.0-certifierade produkter i sina nät. Det är inte många andra leverantörer som kan hävda något liknande, säger Transmodes teknikchef Sten Nordell i ett pressmeddelande.

CE 2.0 utökar antalet standardiserade tjänster samtidigt som standarden förenklar sammankoppling av och tjänstedifferentiering med dessa produkter. Transmode stöder CE 2.0 som en del av sin arkitektur Native Packet Optical 2.0, som också omfattar stöd för MPLS-TP och OTN-transport.

CE 2.0 bygger vidare på det ursprungliga Carrier Ethernet och kompletterar det med funktioner som multipla serviceklasser, förbättrad hanterbarhet och enklare samtrafik för alla de åtta standardtyperna av tjänster. Detta ger ännu mer effektiva lösningar för transport av mobiltrafik, även kallat mobile backhaul, och gör det lättare för en stor mängd accessoperatörer att anamma Carrier Ethernet och att använda Carrier Ethernet för avancerade företagstjänster.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)