JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Testhouse rekryterar räknarspecialist
Test- och mätdistributören Testhouse Nordic har rekryterat Staffan Johansson till marknadsavdelningen. Staffan Johansson har arbetat över 30 år med noggranna mätinstrument för tid och frekvens, först på Philips och sedan på Pendulum.
– Det ska bli riktigt roligt att få jobba ihop med Staffan Johansson igen. Vi gjorde många bra och framgångsrika saker ihop under tiden i Pendulum Instruments. Och detta kommer att stärka Testhouse och vår marknadsföring då Staffan har en stor erfarenhet inom området, säger Testhouse Nordics vd och ägare Harald Kruger i ett pressmeddelande.

– Min roll är inte försäljning utan ”pull marketing” och att vara produktspecialist på Spectracom (f.d. Pendulum), skriver Staffan Johansson i ett epostmeddelande till Elektroniktidningen.

Han har de senaste två åren haft ett konsultuppdrag för franska Orolia, som köpte Pendulum i mars 2008 och som lade ner den svenska verksamheten för två år sedan (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)