JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Pekbord med skandinavisk touch

Pekbord med skandinavisk touch

På sensommaren lanserade Malmöbolaget Nada Yada ett interaktivt pekbord baserat på Flatfrogs teknik. Formgivningen är skandinaviskt elegant och bordet passar i exempelvis en hotellobby, ett väntrum eller en möteslokal.
– Efter mina år på Flatfrog har jag fått god insikt i touchteknikens värld men även hur marknaden fungerar. Det finns stor efterfrågan på interaktivitet idag men ofta är utbudet begränsat och komplicerat. Mjukvaru- och hårdvarubolag kan sin del medan integratörerna oftast jobbar projektbaserat. Jag såg därför en möjlighet att paketera en komplett nyckelfärdig produkt för slutkund, Tap Table, skriver Christian Johnsson, som driver Nada Yada, i ett epostmeddelande.

Han lovar att det är enkelt att komma igång, allt man behöver göra är att ladda upp bilder, filmer och annat presentationsmaterial från ett USB-minne.

Pektekniken är hämtad från just Flatfrog och tillåter flera samtidiga användare. Mjukvaran skräddarsys efter behov och bland leverantörerna finns svenska TouchTech och Unedged från Portugal.

Tap Table lanserades på golfeventet Åhus Masters den 1 augusti, där bordet användes som ett interaktivt presentationsverktyg för att visa bildflöden och kommentarer från tävlingen.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)