JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Göran efter Claes på Impact Coatings

Göran efter Claes på Impact Coatings

Den 1 mars tar Göran Felldin över som vd och finanschef efter Claes Pettersson på Impact Coatings.

Norrköpingsföretaget Impact Coatings bildades 1997 för att utveckla en metod för att i vakuum framställa tunna skikt av metaller och keramer. Idag finns InlineCoater, PlastiCoater och ReelCoater för komponentproduktion som inkluderar PVD. Bolaget har också utvecklat en portfölj av beläggningsprocesser som marknadsförs under namnet MaxPhase för bland annat bränslecellsplattor och elektriska kontakter.

Målgruppen består främst av komponenttillverkare för elektronik- och fordonsprodukter.

– Claes har gjort ett utmärkt arbete med att styra upp de ekonomiska rutinerna och strukturera upp administrationen. När han nu väljer att sluta som vd passar vi på att förstärka bolagets fokus på marknadskommunikation och offensiva säljstrategier. Vi är därför mycket glada över att Göran, som har lång erfarenhet på detta, kommer in i bolagets ledning, säger styrelsens ordförande Lars-Erik Nordell.

Göran Felldin har erfarenhet som vd och strategisk rådgivare i flera bolag och organisationer bland annat Intentia, Optimal Solutions och Runway Safe Sweden. Han har i olika positioner, bland annat som marknadschef, ingått i ledningen för Linköpings universitet. Göran har tidigare under fem år suttit i Impact Coatings styrelse och känner bolaget väl.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)