JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Trolla med Bluetooth, vinn pengar

Maker, student eller proffs – Bluetooth Sig delar ut priser på upp till 10 000 dollar till den som har roliga idéer om hur Bluetooth kan användas. Standardorganisationen Bluetooth Sig är en av 63 utställare i Kista nästa vecka på  Embedded Conference Scandinavia.

Imagine blue heter pristävlingen. Banbrytande innovationer som löser problem och transformerar vardag, arbete och fritid – det är vad Sig (Bluetooth Special Interest Group) vill se. 

Bidragen är av två kategorier, prototyp och student. Alla kan delta. Bidragen rankas bland annat efter hur färdiga de är och efter hur marknadföringsplanen ser ut.

I fjol vann en  Bluetooth-beacon och en översvämningssensor. 

Bidragen ska vara inlämnade senast den 13 december. Vinnarna annonseras på Bluetooth World 2017 i Santa Clara i slutet av mars. 

Övriga detaljer kan du själv diskutera på tisdag och onsdag nästa vecka i Kista på mässan Embedded Conference Scandinavia (ECS). Representanter för Bluetooth Sig finns i mässans näst sista monter, nummer 100, mellan Altera och Toshiba, till höger om den öppna scenen.

Information om ECS:s övriga innehåll hittar du här  (länk).

Du bör inte missa mässan. Den är gratis och ett unikt årligt event för den svenska inbyggnadsbranschen.  Elektroniktidningen är mediapartner  – vi ses där!


 

 

 

 

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)