JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

”Most valuable product”. Så presenterar den välrenommerade tidningen Microwave Journal svenska Sivers IMA:s senaste transceiverlösning för V-bandet i sitt januarinummer. Transceivern i kiselgermanium lanserades i oktober förra året.

– Det är en stor ära att Microwave Journal har valt att lyfta fram vår V-band rfic på detta sätt. Det ges oss en fantastisk exponering direkt till vår målgrupp, säger Anders Storm, vd på Sivers IMA i ett pressmeddelande.

Kretsen som lyfts upp i rampljuset är Siver IMA:s tredje generations transceiverlösning för V-bandet från 57 GHz till 71 GHz. Den är tänkt för millimetervåglänkar såsom makrocell-backhaul, småcellig backhaul, fronthaul, fast trådlös access (FWA) och trådlös videoövervakning i backhaul.

På mobilmässan i Barcelona i mars förra året hade företaget en första lansering i modulformat med många diskreta komponenter.

Elektroniktidningen skrev om kretsen, med beteckningen TRX 1608-LT6275, då den lanserades i mitten av oktober förra året (länk).

–  Vi ser nu fram emot att börja leverera prototyper under innevarande kvartal till våra nyckelkunder, säger Anders Storm.

 

 

 

MER LÄSNING:
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev

SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)