JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. XM Reality partner med Vuzix

Amerikanska Vuzix. som utvecklar smarta glasögon, har skrivit avtal med svenska XM Reality. Därmed kommer Linköpingsföretagets AR-lösning Remote Guidance att nå en bredare publik.

XMReality Remote Guidence är en utrustning som möjliggör realtidshjälp och guidning genom augmented reality. Nu finns den tillgängligt på Vuzixs smarta glasögon.

– Vi är glada att välkomna XM Reality till Vuzix Industrial Program. Programmet är utformat för att stödja våra mest värdefulla partners. XM Reality breddar användningen av smarta glasögon genom att erbjuda stöd på distans till industriföretag, säger Paul Travers, vd och koncernchef på Vuzix i ett pressmeddelande.

Linköpingsföretagets AR-lösningen stöder bland annat kunskapsdelning genom gester, tal, chat, pekare och bilder med någon som är på en helt annan plats.

– En av funktionerna i XMReality 6.2, som släpptes den 24 april, inkluderar ett förbättrat användargränssnitt för smarta glasögon. Nu går det exempelvis snabbare att logga in genom att använda en QR-kod som genereras av mjukvaran, säger XM Realitys vd Johan Castevall, i samma pressmeddelande.

 

MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus