JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. RS satsar i norr

För tre veckor sedan öppnade RS Components ett fjärde säljdistrikt, kallat Norra Sverige. Den nya säljstyrkan är på plats med uppgift att göra det lättare att komma i kontakt med komponentdistributören, och erbjuda levereras nästa arbetsdag – även norr om polcirkeln.

– Vi har länge betraktat Sverige som en tillväxtmarknad och det har alltid varit, och kommer fortsatt att vara, en viktig del av vår strategi. Beslutet att stärka vår närvaro i Sverige och sätta ytterligare fokus på de nordliga landskapen är därför ett logiskt steg i verksamhetens växtstrategi, säger Anders Friis, ansvarig för RS i Skandinavien, i ett pressmeddelande.

Med satsningen vill RS skapa en tätare relationer med företagets kunder i Sveriges nordligaste landskap.

Lina Forsberg och Amir Rashgi är företagets kontaktpersoner i det nya säljdistriktet. Lina är bosatt i Umeå och Amir har många års erfarenhet med att arbeta i Nordsverige. Deras uppgift är att hjälpa kunder med rådgivning – RS erbjuder fler än 500 000 artiklar från 2 500 tillverkare – och komma med förslag på effektiva lösningar.

– Att vara våra kunders första val är väsentlig för RS, och därför lägger vi stor vikt på tätare relationer och närhet till våra kunder, säger Claus Pedersen, säljansvarig i Skandinavien, i pressmeddelandet.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)