JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
tisdag 7 december 2021 VECKA 49

För tre veckor sedan öppnade RS Components ett fjärde säljdistrikt, kallat Norra Sverige. Den nya säljstyrkan är på plats med uppgift att göra det lättare att komma i kontakt med komponentdistributören, och erbjuda levereras nästa arbetsdag – även norr om polcirkeln.

– Vi har länge betraktat Sverige som en tillväxtmarknad och det har alltid varit, och kommer fortsatt att vara, en viktig del av vår strategi. Beslutet att stärka vår närvaro i Sverige och sätta ytterligare fokus på de nordliga landskapen är därför ett logiskt steg i verksamhetens växtstrategi, säger Anders Friis, ansvarig för RS i Skandinavien, i ett pressmeddelande.

Med satsningen vill RS skapa en tätare relationer med företagets kunder i Sveriges nordligaste landskap.

Lina Forsberg och Amir Rashgi är företagets kontaktpersoner i det nya säljdistriktet. Lina är bosatt i Umeå och Amir har många års erfarenhet med att arbeta i Nordsverige. Deras uppgift är att hjälpa kunder med rådgivning – RS erbjuder fler än 500 000 artiklar från 2 500 tillverkare – och komma med förslag på effektiva lösningar.

– Att vara våra kunders första val är väsentlig för RS, och därför lägger vi stor vikt på tätare relationer och närhet till våra kunder, säger Claus Pedersen, säljansvarig i Skandinavien, i pressmeddelandet.

MER LÄSNING: