JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. SEE går parallellt med Embeddedkonferensen

Nytt datum för branschmässan SEE blir den 4–5 november. Den kommer därmed att arrangeras parallellt med Embedded Conference Scandinavia på Kistamässan i Stockholm.  

– Vi har lyckats få ihop det så att vi kan köra SEE och ECS samtidigt. Det tog lite tid att få svar från mässan eftersom det kräver mer yta, säger projektledaren Björn Lindforss till Elektroniktidningen.

SEE skulle ursprungligen ha startat den 5 maj och pågått i tre dagar. Näringsminister Ibrahim Baylan skulle ha invigt, Ericssons forskningschef Erik Ekudden skulle ha talat liksom Ola Boström som är forskningschef på Veoneer men den snabba spridningen av Coronaviruset tvingade arrangören Bra Mässor att flytta fram mässan.

– Vi har kontaktat talarna som alla är förstående och svarat att de gärna ställer upp i höst om de kan. Även regeringskansliet har varit positivt.

Flytten innebär att SEE kortas till två dagar men hur det blir framöver är inte klart. Inte heller om den kommer att arrangeras parallellt med ECS framöver.

– I det här läget får man ta till lite oortodoxa metoder men det blir ett bra sätt att utvärdera hur det känns. Det finns en poäng med att kraftsamla, säger Björn Lindforss.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)