JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Lanserar ny hemsida

Innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem har uppdaterat hemsidan. Förutom det sedvanliga ansiktslyftet ska det bland annat gå lättare att hitta information.

Smartare Elektroniksystem är ett av 17 innovationsprogram som stöttas av Vinnova. Programmet drog igång på allvar år 2015 och har en årlig budget på ungefär 45 miljoner kronor.

Runt 12 procent av pengarna går åt till inspirationsdagar, konferenser, rapporter, mässor, projektledning och för de fyra anställda på kontoret.

15 procent läggs på egna projekt där Elektronikhandboken nog är det mest kända. Även testbäddar och kompetensförsörjning får stöd.

Resterande pengar går till projektutlysningarna som görs två gånger per år. Från 2015 till och med 2019 har 131 projekt beviljats bidrag med 208,9 miljoner kronor.

Nu lanserade alltså Smartare Elektroniksystem en uppdaterad hemsida.

”Vi ser fram emot att välkomna våra besökare till vår nya webbplats och uppmuntrar er att ta del av innehållet. Vi har arbetat med att ta fram en bättre ytlig översikt som leder till djupare information, för dig som vill. Kolla in PDF:erna som du hittar på olika sidor för att få mer information”, skriver Smartare Elektroniksystem på hemsidan.

Det finns bland annat en PDF för alla kompetensområden inklusive inbyggda system, tryckt elektronik, fotonik, byggsätt, kraftelektronik och antennsystem.

Du hittar hemsidan här (länk).

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)