JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

Året ut kommer du att kunna använda ABB:s digitala tjänster från affärsområdet Robotics & Discrete Automation utan kostnad. Tanken är att underlätta för kunderna att hålla igång produktionen trots att många anställda arbetar hemifrån.

Programvaror som omfattas av erbjudandet är Ability Connected Services som kan övervakar status och prestanda hos enskilda robotar eller hela flottor och hjälper kunder att övervaka och köra robotsystem med optimal prestanda på distans.

Programvaran skapar strukturerad information som ger serviceexperter möjlighet att adressera problem som annars kan leda till kostsamma, oplanerade stopp, innan de inträffar.

Även RobotStudio ingår i erbjudandet. Det är ABB:s programvara för simulering och offline-programmering som erbjuder en digital tvilling av fysiska tillgångar eller system så att du från distans kan se vad som sker på din produktionslina. ABB:s Robot Studio-verktyg för offline-programmering möjliggör för användare att skapa, simulera och testa en fullständig robotinstallation i en virtuell 3D-miljö utan att behöva besöka eller störa sin faktiska produktionslina.

Alla RobotStudio-funktioner, inklusive Powerpacks och CAD-konverterare, digitala tvillingar och VR-möten, kommer nu att vara tillgängliga kostnadsfritt.

MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)