JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

För tredje gången drabbas branschmässan Advanced Engineering av coronaviruset. Årets planerade mars-event skjuts nu till slutet av september då mässa slår upp dörrarna till Eriksbergshallen i centrala Göteborg. Elektronikmässan hänger på.

Det senaste budet är att branschmässan Advanced Engineering öppnar portarna till Eriksbergshallen Göteborg den 29:e till 30:e september. Parallellt arrangeras även Elektronikmässan, som vartannat år är en mötesplats för elektronikbranschen.

– Innan julhelgerna har vi talat med partners, utställare och intressenter. Efter noga övervägande har vi gemensamt hittat bästa möjliga lösning på en utmanande spelplan under rådande situation, säger Helena Crivei, projektledare i ett pressmeddelande.

För Advanced Engineering innebär detta att mässdatum byts för tredje gången på ett år. Från början skulle mässan arrangeras den 25–26 mars i fjol, men den flyttades till 2–3 september. Under förra sommaren tvingades arrangörerna att tänka om och mässan flyttades till 24-25 mars i år. Och nu senareläggs alltså mässan återigen.

Ett problem för arrangören har även varit att Åbymässan, som tidigare varit den självklara mötesplatsen, under pandemin byggts om till vad som påstås vara världens största padelhall med 26 banor. Lösningen heter Eriksbergshallen.

MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)