JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise

Batteriindustrin håller på att utvecklas till en ny global basindustri. Sverige har förutsättningar för att ta en ledande roll i samklang med andra nordiska länder, menar Energimyndigheten som i nästa vecka bjuder på ett webbinar som beskriver den nordiska batterivärdekedjan mer i detalj.

Business Sweden har tagit fram rapporten ”Den nordiska batterivärdekedjan - Del 1: Nyckelaktörer längs värdekedjan i Norden samt övergripande kriterier för utländska investerare” på uppdrag av Energimyndigheten.

Syftet är att bana väg för att Sverige kan kunna ta en framträdande roll på den europeiska batteriarenan. En sätt att stärka den svenska attraktionskraften för investeringar, etableringar och export kan vara ett ökat samarbete mellan de nordiska länderna. Den färska rapporten är ett första steg att få en översikt av relevanta aktörer i Norden.

På torsdag i nästa vecka – den 4:e mars – kommer rapporten att presenteras på ett webbinar, som genomföras som ett Teamsmöte under 45 minuter med start klockan ett.

Här kan du anmäla dig (länk).

MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)