JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Gratis webbinar om system-av-system

Vad ska man tänka på när man kopplar ihop uppkopplade produkter? Den 10:e juni får du svar på frågan i ett webbinar ordnat av organisationen ICT Sweden och forskningsinstitutet Rise.

Allt fler produkter blir uppkopplade och många organisationer öppnar också sina system för att koppla ihop dem med system hos andra organisationer. Detta görs ofta med syfte att skapa värde genom nya tjänster, bättre koordinering av resurser, eller förbättrad effektivitet, som alla grundar sig i tillgång till mer data. Samtidigt är system-av-system många gånger förknippat med en överraskande komplexitet och en ytlig analys leder ofta till att man missar viktiga faktorer som påverkar vilken nytta man får, skriver Rise i inbjudan till webbinaret.

Under en och en halv timme förklaras vad som är viktigt att tänka på vid utveckling av system-av-system. Det kan handla om tillämpningar i många olika branscher och specialistområden såsom uppkopplade fordon, tillverkningsautomation, logistik, försvar, anläggningsproduktion, jordbruk samt internet-of- things.

Webbinaret vänder sig till alla som jobbar med produkt- eller systemutveckling på företag eller organisationer med uppkopplade produkter och som önskar lära sig mer om hur detta kan göras bättre.

Mer information och anmälan finns här (länk).

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)