JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. WBG-event åter i Stockholm

Efter två års pandemiuppehåll är det åter dags för konferensen SCAPE, med fokus på halvledare med brett bandgap. Eventet kommer att pågå under tre dagar i maj, från 15:e till 17:e. Den första dagen är digital, de andra två fysiska i Stockholm.

SCAPE är årlig, men har som så många andra event tvingats till ett längre uppehåll under pandemin. Nu är det dock dags för ett fjärde event under namnet SCAPE – en konferens som tidigare även varit känd under namnen ISiCPEAW och IWBGPEAW.

Årets SCAPE 2022 är likt tidigare ett tredagars event som inleds med en så kallad ”tutorial day” den 15:e maj och sedan fortsätter med två dagar av workshop. I år kommer den första dagen att ske över nätet, via Teams, medan de två konferensdagarna tar plats på Royal Park Hotel i Brunnsviken, norr om Hagaparken.

Under de två fysiska dagarna kommer flera halvledarföretag att dela med sig av sin utveckling kring kretsar och kraftmoduler baserade på i första hand kiselkarbid och galliumnitrid. På deltagarlistan märks företag såsom Wolfspeed, Infineon, On Semiconductor, ST Microelectronics, Mitsubishi, United Silicon Carbide och II-VI.

Under eventet kommer även analysföretaget Yole Développement att dela med sig av sina analyser inom området.

Rise, WBG Power Center, Energimyndigheten och Yole Développement står bakom evenemanget.

Här kan du ta del av programmet, som kontinuerligt uppdateras, och även anmäla dig till SCAPE 2022, som är ett betalevent (länk). Sista anmälningsdagen är den 5 maj.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)