JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Heldag i Linköping om handböckerna

Den 19 oktober arrangerar branschorganisationen Svensk Elektronik en heldag om Smartare Elektronikhandboken och den nya Cybersäkerhetshandboken. Kursen passar dig som utvecklar, tillverkar, köper in, ansvarar för kvaliteten eller är produktledare för elektronik, inbyggda system och IoT-produkter.

Ambitionen med kursen, som arrangerats på olika orter under många år, är att öka kvalitén och effektiviteten i gränssnittet mellan utveckling och produktion av elektronikprodukter. Den är också tänkt att underlätta kommunikationen mellan de intressenter som ofta ingår i värdekedjan i ett elektronikprojekt genom att erbjuda gemensamma mallar, checklistor och tillvägagångssätt.

Ett nytt moment är att deltagarna också får råd hur de ska arbeta för att ta fram en cybersäker produkt

Dagen passar både den som har lång erfarenhet av branschen och den som är lite nyare på området. Dessutom är kursdagen ett utmärkt tillfälle för framtida samverkan och nätverkande.

Heldagen är gratis denna gång, normalt kostar den 4900 kronor, och arrangeras tillsammans med innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem, medlemsföretaget Actia, Linköpings Science Park, Cyberly och IoT World.

Mer information och anmälan finns här (länk).

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)