JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Boka höstens underleverantörsmässa


Den 14–16 november är det dags för Elmia Subcontractor, den årliga underleverantörsmässan i Jönköping där du kan hitta allt från plåtbockning och plastgjutning till elektronikproduktion.

– Vi ser fram emot att återigen skapa en plattform där branschens experter kan dela sin kunskap och både få, och ge, inspiration. Årets fokus på hållbarhet och kompetens kommer att spegla de utmaningar och möjligheter som präglar framtidens tillverkningsindustri, säger mässgeneralen Helena Åhs i ett pressmeddelande.

På Sustainability Arena kan du få hjälp och råd i frågor som livscykelanalys, materialåtervinning, energieffektivisering och det nya EU-direktivet CSRD – och inte minst hur man får sitt hållbarhetsarbete att bli en konkurrensfördel.

Även inspirationsarenan Subcontractor Innodex, där nya material, innovativa tekniker och kreativa konstruktioner står i fokus, genomsyras av hållbarhet.

På inspirationsarenan Tech Arena står framtidens teknik i centrum, där utställarna och verkliga tillämpningar visar på teknikens möjligheter.

En nyhet för i år är att arenan har fått en Startup Area, där mindre och nystartade bolag får chans att presentera sina banbrytande innovationer och lösningar, och interagera med etablerade tillverkningsföretag.

Mer information finns här.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)