JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. En heldag om kylning

Den 28 november arrangeras Cool Sweden Workshops på Stockholmsmässan i Älvsjö. Det är en konferens och minimässa om elektronikkylning.

– Elektronikindustrin är strategiskt viktig för Sverige. Och så som industrin utvecklas driver den mot allt effektivare och kompaktare system, vilket i sin tur kommer i och med ökad effekttäthet att öka kraven på elektronikkylning. Att lösa kylning är därför en fråga om industrins framtida konkurrenskraft, säger Jussi Myllyluoma i ett pressmeddelande.

Han har jobbat med elektronikkylning – thermal management – under mer än 20 år på bland annat Nolato, EG Electronics, Siemens och Avnet.

År 2019 kontaktade han innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem för få hjälp med att dra igång ett projekt kring elektronikkylning. Resultatet blev CSI, Cool Sweden Initiative.

Därefter har det arrangerats ett antal seminarier men i år är ambitionsnivån högre.

– Cool Sweden Workshops 2023 är en konferens i det lilla formatet och mixen av Keynotes och workshops ger dagen ett dynamiskt innehåll och massor av möjligheter för deltagarna att ställa just sina frågor om Thermal Management och kylning av elektronik.

Mer information om evenemanget – som kostar 3500 kronor per person – finns här (länk).

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)