JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Största konferensen om eldrivna fordon till Göteborg

Electric Vehicle Symposium & Exhibition, EVS38, förväntas locka över 10 000 besökare till Svenska Mässan i Göteborg den 15–18 juni nästa år.

EVS är ett globalt evenemang där elbilsexperter samlas för att visa upp den senaste tekniken, diskutera hållbarhet och främja samarbete för en grönare framtid för transporter. Symposiet har funnits sedan 1969 och lockar fordonstillverkare, teknikleverantörer, forskare, beslutsfattare och alla andra som är intresserade av framtiden för elektrisk mobilitet.

EVS38 i Göteborg kommer att omfatta fordon, policy, laddning, batterier och strömförsörjning, framdrivning, tillverkning och automation, elbilsinteriörer, parkering, mjukvara och AI, uppkopplad och autonom mobilitet, fleet management, mobilitetslösningar och ett brett spektrum av hållbarhetsbedömningar.

Runt 300 utställare och 10 000 besökare förväntas dyka upp.

– Vi är extremt stolta över att vara värd för EVS38, och tajmingen är perfekt ur många perspektiv. Vi har ett fantastiskt fint ekosystem i Göteborg, mycket spännande utveckling och stora investeringar som sker – inom de flesta transportslag. Frågan är om någon annan europeisk stad kan erbjuda något liknande, säger Patrik Andersson, vd för Business Region Göteborg i ett pressmeddelande.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)