JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
Image
Johan Lodenius
Linköpingsbolaget Coresonic, som utvecklar en programmerbar basbandsprocessor, har utsett Johan Lodenius till medlem av styrelsen. Lodenius är en av grundarna av 3G-operatören Nordisk Mobiltelefon och har jobbat inom mobiltelefoni i 19 år och har även en bakgrund i halvledarvärlden.
- Johan Lodenius kunskap och erfarenhet inom halvledare för trådlös teknik gör honom till en nyckelmedarbetare för oss, särskilt med tanke på det stora intresse vi ser för vårt basbandsmodem Leocore, kommenterar Coresonics vd Rick Clucas i ett pressmeddelande.

Förutom engagemanget i 3G-operatören Nordisk Mobiltelefon är Johan Lodenius styrelseordförande i Ocean Observations, ett utvecklings- och designföretag inom mobilteknik. Fram till 2004 arbetade han på Qualcomm som ansvarig för strategi och produktutveckling av mobilkretsar. Till Qualcomm kom han 1996, dessförinnan jobbade han med affärsutveckling, produkthantering och konstruktion på LSI Logic och Ericsson.

Coresonics kärna är tänkt för en rad mobila standarder för fjärde generationens mobilkommunikation, däribland Wimax, LTE, UMB, DVB-T/H, ISDB-T, T-DMB, DAB+ och HD-radio.
MER LÄSNING:
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)