JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Finska fjärrtestare hos Novator

Stockholmsbaserade testspecialisten Novator Solutions blir partner till finska Espotel med uppgift att göra kundanpassningar och köra igång Procketbaserade testsystem till svenska kunder.
– Vår ambition är att expandera i Sverige inom tjänster som ger kunden en tydlig konkurrensfördel och mätbar nytta. Att sälja Procket-baserade system med Novator Solutions som samarbetspartner är ett konkret steg i den riktningen. Vi söker nya kunder bland företag inom läkemedel, teknologi och datakommunikation där vi kan utveckla produkter och system, säger Espotels vd Kari Liuska i ett pressmededdelande.

Procket är ett modulärt testsystem baserat på hård- och mjukvara från National Instruments. I praktiken innebär det PXI-kort och Labview plus Teststand.

En viktig komponent i Procket är Espotels egenutvecklade metod för att bygga testfixturen. Istället för att ha en massa kablar från instrumenten till nålarna i fixturen använder Espotel ett mönsterkort för att koppla ihop instrumenten med testnålarna, en metod som ger bättre signalintegritet.

Systemet går att få med programvaran Watts från norska Virinco. Därmed blir det möjligt att var som helst i världen i realtid följa hur produktionen löper (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)