JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
Minst, effektsnålast eller rekordmånga grindar? Konstruktionsmässan Date vill visa upp så många rekord i elektronikkonstruktion som möjligt och bjuder in alla som vill tävla.
Mässan Date - Design Automation and Test Europe - tar ett nytt grepp genom att införa en konstruktionstävling. Tanken är att rekorden ska ryka all världens väg. Här ska världens snabbaste, strömsnålaste, minsta, största - välj valfritt superlativ - elektronikkonstruktion koras. Om systemet är inbyggt eller fristående spelar ingen roll, inte heller om det är en asic, en FPGA, en plattform, ett kretskort eller ett helt system. Huvudsaken är att konstruktionen slår rekord i något avseende.

Den som vill vara med i tävlingen ombeds skicka in en kort beskrivning av konstruktionen till mässorganisationen, tillsammans med ett foto och en specifikation över vilket rekord som avses. En kommitté ledd av professor Giovanni De Micheli från École Polytechnique Fédérale de Lausanne samt Ivo Bolsens, teknisk direktör på Xilinx, har sedan den grannlaga uppgiften att kora vinnaren.

Date går av stapeln i München 6-10 mars nästa år.
MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)