JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Fjorton på halvledartorget
ImageDet blir ett välfyllt minitorg med halvledarföretag på mässan Elektronik/EP i januari. Fjorton av de femton platserna i Silicon Square är bokade.
Halvledartorget Silicon Square brukar vara ett uppskattat inslag på mässorna, och uppenbarligen är intresset bland halvledarbolagen för nästa års mässa större än på länge. Fjorton företag har hittills bokat plats.

- Det är förstås jättekul att så många vill vara med, säger samordnaren Lasse Skantz.

Han konstaterar att området bara har 15 platser, så att det börjar bli bråttom för den som ännu inte bokat något.

På Silicon Square har alla utställare lika förutsättningar med små, standardiserade montrar. Satsningen är ett sätt för halvledarföretagen att ställa ut under eget namn, och inte enbart finnas på plats genom sina distributörer. Standardiseringen gör att bolagen håller nere kostnaderna samtidigt som mässan kan visa upp välkända utställarnamn, vilket lockar besökare. Besökarna har i sin tur lätt att direkt hitta de halvledarbolag de är intresserade av, utan att behöva leta sig fram via distributörerna.

De bolagen som bokat plats på Silicon Square under Elektronik/EP 2008 är Altera, Analog Devices, Fairchild, Freescale, IDT, Infineon, Intersil, Maxim, Micrel, National Semi, NXP, Osram Opto, ST Microelectronics och Texas Instruments.

Elektronik/EP äger rum 28-30 januari 2008 hos Stockholmsmässan i Älvsjö (länk)
.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)