JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Axis öppnar kontor i Moskva

Svenska Axis Communications öppnar ett säljkontor i Moskva. Samtidigt avslöjar Axis att över 3 000 av företagets videoprodukter redan har installerats på tåg i Moskvas tunnelbana. Och att projektet har potential för ytterligare installationer på sikt.
Intresset för nätverksvideo är stort i Moskva med omnejd, främst inom nybyggnation men också inom transport och detaljhandeln samt industrin.

Genom att öppna ett lokalt kontor i Moskva vill Axis stärka sin närvaro i regionen. Hittills har företaget skött alla sina affärer med Ryssland från kontoret i Lund.

– Regionen har en stor potential. Den växande marknaden i Ryssland ställer höga krav på säkerhet inom både statlig och privat sektor, säger Ray Mauritsson, vd på Axis Communications, i ett pressmeddelande.

Det svenska företagets nätverkskameror och videoservrar har hittills installerats på tre av Moskvas tolv tunnelbanelinjer. Genom fjärranslutning kan man se bilder från tågen i trafik, vilket innebär att säkerhetspersonalen visuellt kan kontrollera larm och snabbt vidta åtgärder.

– Jag är mycket glad över att Axis har fått den här nya ordern från Moskvas tunnelbana. Det är en bekräftelse på att de produkter som installerats tidigare håller hög kvalitet och har ändamålsenliga funktioner, säger Ray Mauritsson.

Prenumerera på Elektroniktidningens nyhetsbrev eller på vårt magasin.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)