JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
En ny sökmotor med bättre sökmöjligheter, tydligare presentation av varje produkt, fler språk och dubbelt så många artiklar – se där de viktigaste nyheterna på katalogdistributören Elfas hemsida.
Ett dubblerat sortiment, nu 100 000 produkter, är en av de stora förändringarna på elfa.se. Bland annat har man utökat sortimentet inom automationsprodukter och inom hand- och elverktyg. Men lika viktigt är att man gjort om hela sajten.

– Med den här uppgraderingen har vi svarat på de synpunkter våra kunder har haft på den gamla sidan, skriver Elfas marknadschef Roger Holmgren i ett pressmeddelande.

En ny sökmotor hör till de grundläggande förändringarna. Kunden kan nu filtrera sin sökning genom att välja exempelvis tillverkare eller tekniska egenskaper. Det går att söka på fritext eller typnummer. Sökresultaten kan sorteras efter olika kriterier.

En annan förändring är att all information om den hittade produkten nu finns i samma fönster, med mer tekniska data än tidigare. Därtill kan användaren välja om sidan ska visas på landets språk eller på engelska. Priserna anges alltid i landets valuta.

MER LÄSNING:
 
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)