JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Vinn 20 000 rfid-kronor
Föreningen RFID Nordic har tillsammans med Stockholmsmässan utlyst en stipendietävling för högskolestudenter där vinnaren får 20 000 kronor och en utställningsplats på Tekniska Mässan.
Jobbar du på ett rfid-projekt på högskolan, i något företag eller på din fritid? Är du inskriven på ett universitet någonstans i Europa, på grundutbildning eller som doktorand? Är ditt projekt unikt? Då har du möjlighet att delta i RFID Nordic Scholarschip 2010, den stipendietävling som utlysts av organisationen RFID Nordic och Stockholmsmässan.

Bidragen, som ska vara inlämnade senast 15 september, kan bestå av en rfid-tillämpning på en ny eller existerande produkt, tjänst, affärsmodell eller strategi. De kan också handla om utvärderingar eller förslag på rfid-baserade lösningar. Vilken rfid-teknik som används är valfritt.

Bidragen bedöms utifrån teknisk verkshöjd, kommersiell potential, akademisk kvalitet samt kvaliteten på demonstratorn eller prototypen. I juryn sitter representanter från RFID Nordic och branschexperter, under ledning av projektledaren Olle Hydbom.

De bidrag som går till final får ställa ut på Tekniska Mässan i oktober i Stockholm. Där offentliggörs också vinnaren av stipendiet. Mer information finns på www.rfidnordic.se.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)